july 3 - bli vuxen i usa

1:50am
 
oops, nytt blogg.se - äntligen? fortfarande frestande att byta till blogspot. för lat nu, dock.

när man jobbar för ett startup företag uppstår massa om och men, hur och när, etc. MEN det är chansen att vara en av de få att se ett företag växa from scratch. chansen att titta tillbaka, tufft klappa sig själv på axeln och säga "fan, jag är ganska grym." det är chansen att vara del av något stort, att våga ha åsikter, och jobba hårdare än någonsin.

efter examen i sverige är det okej att resa runt, att ha kul, att leva livet fullt ut den där sista sommaren eller året innan man ska spendera hela sitt liv i ett kontor eller något liknande. om man inte får jobb i usa efter examen är det skamligt, inkompetent, och (som internationell) olagligt att stanna kvar i landet. därför mina vänner, jobbar jag hårt som bara den för att förverkliga mina drömmar och ge tillbaka allt och lite till till mina föräldrar som allt för ofta får ett "hej pappa, jag är pank" samtal från "lilla" mig.

att dessutom behöva jobba andra jobb, planera en möhippa, hitta klänningar, leta lägenhet, sightseea med världens bästa linda, och dessutom leva sommarlivet i nyc (jag vet, låter riktigt jobbigt..) funkar inte riktigt. prioriteringar och disciplin - det är vad som ska ta mig igenom den här sommaren.

skaka nu inte på huvudet och påstå att jag gnäller. det faktum att jag sitter här med en kopp kaffe klockan 2 på morgonen och plöjer igenom jobb när jag vet att jag ska upp om ca 6 timmar, visar på annat.

so long,
jov

kako je,
tako je
 
 

Kommentarer
Postat av: mama

Vuxenlivet är en lång taggig och klättervägg , men ack så härlig när belöningen kommer i egenskap av känslor, egen utveckling som människa och sist men inte minst karriär och allt som hör till.
Du är nu på den vägen ,vi tror o litar på dig i allra högsta grad. Ta dig tid o stanna till ibland o fundera sumera vad du klarat av o sedan klättra igen.
puss min älskling

2012-07-03 @ 10:19:30
Postat av: Suzana

Ma kvinna du är bäst, om fem år kommer du titta tillbaka och säga "jag är fan awesome" då du i alla fall spenderar tiden och gör något med ditt liv till skillnad från dem som ligger framför en tv och drömmer om ett liv men mest sover bort och tittar bort sitt liv. :) du och din syster är awesome! <3

2012-07-03 @ 12:36:46
Postat av: pappa

Världens bästa Joka, finns inget som du inte klarar av och ditt liv kommer att vara underbart, all framgång är kantas också av arbete med problematiken både i och utanför jobbet, men en sak är säker det finns ingen som tror så mycket på dig som dina föräldrar. Prioriteringar är däremot väldigt viktiga, för så länge du inte blir riktig superkvinna så kan inte du hinna göra allt, välj alltid det som gör att gör framsteg och mår bra!

2012-07-04 @ 08:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0