30 november - that's the way aha aha

10.44

kul att jag har burger kings gamla jingle i huvudet, kanske har något samband med min nuvarande huvudvärk? tänkte för övrigt bara säga hej innan jag hoppar tillbaka in på andra livet och fortsätter utforska. ålder verkar inte vara någon grej där? snackar med två 40åringar and they're all about it. kanske för jag ser ut som en porrstjärna? kaaaos.
fick veta att jag bara fick B+ på mitt senaste blogginlägg och B på min presentation, så det gäller att döda den här final.. paper due next week, final presentation on dec 13th.

aja, idag blir det i alla fall bobst med anna för att kolla på en film till intro to media crit, därefter lektionen, mat och sen skype med mam och paps, som jag inte pratat med på ett tag nu faktiskt.
nepp, back to work.
puss&kramoh no, this ain't
paradise29 november - sekönd lajf

01.33

efter en lång dag i skolan återvände jag till dormet för att tillbringa en hel kväll framför min datorskärm och second life med dess virtuella karaktär. endast en vecka och två dagar tills detta arbetet ska vara inne och jag har minst sagt för lite fakta att jobba med hittills. men de fem timmar jag spenderat idag har inte varit förgäves i alla fall.

kollade självklart på 90210 och GG för att få lite mer inspiration. kan nämna till alla er att little j (taylor momsen) lämnar serien för minst fyra avsnitt efter det nästkommande pga dålig attityd både på och av scenen - mer om det kan ni läsa här! tydligen är hon en "brat"

på tal om gossip girl kanske ni minns avsnittet där nate för första gången träffar juliet? han har då med sig en date, "tiffani," som händelsevis pluggar på NYU och dessutom är i en av mina klasser - mer om henne och hennes karriär som en sitcom-stjärna, men också som pageant-girl kan ni hitta på hennes hemsida.
där får ni lite kul fakta som jag glömt dela med mig av. hon är en urgullig tjej och riktigt down-to-earth by the way :)

godnatt!
puss&kram


(no) bullshit29 november - kaffe :)

09.45

gooodmorgon! vaknade för en timme sedan och har tagit det lugnt med frukost, avnjutit mitt morgonkaffe till bra musik och tänkte nu blogga lite. igår fick jag mycket mer gjort än jag trodde - läste ungefär sex publikationer, gjorde en respons, skickade in en journal och tittade på en film. wootwoot, jag är tillbaka.

jag vet definitivt hur jag ska leva min nästa termin. för det första ska jag inte ha någon mealplan så jag är bunden till att äta på en av de 11 kafeteriorna skolan har, utan ska istället njuta av att laga mat. jag ska dessutom ha balans i mitt liv. jag trodde att vad som behövdes var att gneta plugg dagarna i ända för att hinna med allt och i all ära är det det man behöver göra som communications-major. däremot ska man inte ta det för seriöst med alla läxor, då händer vad som hände mig, jag vart slutkörd utav plugget och kände ingen motivation. istället ska jag försöka att ha i alla fall en kväll varje vecka där jag känner att jag gör något för mig själv eller har kul med mina vänner. det, mina damer och herrar, är vad min nästa termin kommer se ut som.

för nu är motivationen tillbaka och jag ska iväg till skolan!
puss&kramevery word you
whisper28 november - back to the crib

01.45

hela mitt liv (läs garderob) stannade hos anna bara för att jag bestämt skulle avklara en 50 minuters promenad från midtown till chinatown med min laptop plus böcker i min väska.

har pluggat hela dagen men tar just nu en paus med blogg, te och bra musik. här kommer bilderna från min thanksgiving helg som jag lovat er - bara ifrån en kväll i princip. men aja, här får ni :)
puss&krambästa mercer st. soho, amazing street band :)


efter ljusstake kraschen..


glada :D


psychos


after the heat (LITERALLY.)


försökte mig på att montera a tv-stand...


...slutade med en stökig förpackning!


utgång 2 - what's my name?


what to dooo? hahaha, anchi..


you took the time
to figure me out28 november - ljuset(t)

15.05

det är första advent och jag önskar er en god sådan från andra sidan atlanten. medan ni äter lussebullar och pepparkakor, sitter jag och kämpar med analyser om hemlösa och deras representation i media.

för er som inte har sett dark days och som är intresserade av socioekonomiska problem, se den. den handlar om de människor som lever under oss, bredvid new yorks tunnelbanespår.
nu återgår jag till plugget efter att ha kämpat med att öppna en flaska mineralvatten. haha.
hörs senare ikväll,
puss&kramtänd ett ljus och låt det brinna,
låt aldrig hoppet försvinna!27 november - i did, didn't i?

18.18

jag tror anna och jag skulle kvalificera oss för en egen realityshow. allt som händer oss asså.
annas hår började brinna, jag gick rakt in i en vägg för att en glas-ljushållare, två sekunder senare, skulle falla rakt ner i marken och spricka. vi snubblade båda x-antal gånger över högtalar sladden och fann våra nagellacks färger målade överallt förutom där de borde ha varit - på våra naglar. allt detta var innan kompis alkohol kom in i bilden.

vi hade så många möjligheter igår och det slutade med att vi träffade ehsan och hans kompis lorenzo för drinkar på canbar och slutade därefter på south side, där alla bouncers numera känner mig som "weezy" girl. det vart en konstig kväll mot slutet som än en gång bevisade hur obalanserade vi är som NYU-studenter vad gäller nöjesliv och skolarbete. men i alla fall. okej kväll :)

nu tittar jag på chrysler byggnaden från annas fönster och undrar vart jag kommer vara om ett år. ska ju inte bo i dorm, så funderar på att kanske bo själv i en studio. skulle vara skönt att bara göra allt som jag vill och fixa exakt som jag vill. detta självklart om bff inte kan dela lägenhet med mig, vilket skulle vara drömscenariot.
nu ska vi steka ahi tuna i senapshonungsvinaigrette och därefter återgå till böckernas värld.
bilder kommer nog imorgon.
puss&kram

just nu.

i wanna know your name,
name, name, name26 november - lifeloving

13.58
typ sahar sag annas har ut igar nar det brann.. hahaha, varfor jag garvar.. aa, ni hade vetat om ni visste historien bakom incidenten och hela var dags event!


oh na na what's my name


25 november - happy thanksgiving!

1:06

"flyttade" in till anna igar och vi gick ut och agde stan. haha, var overallt och vi ar definitivt mastare pa att komma i sjuka situationer. traffade nagra av annas kompisar och jag forundras alltid lika mycket over antalet unga manniskor som dodar sig sjalva med droger. jag menar inte bara maja och crack, utan kokain och X... fattar ni inte att ni forstor era liv for en temporary high? livet ar inte latt, men att forlita sig pa att nagon substans kan gora det lattare, gor livet bara svarare till slut.

kom hem igar vid 7.30 efter att ha varit pa apotheke en lounge i chinatown med turkarna och en iranier, darefter southside med ecuadorianerna, dar vi aven traffade konstantinos - kan inte forklara gladjen over att traffa en grek, haha. pussar och kramar for ganget.

vaknade vid 1 idag och chillade hela dagen. dukade och lagade "thanksgiving middag," var var lite moderniserad och bestod av ahi tuna marinerad i citron, peppar&salt, oliv olja och vatten, rod quinoa, ananas, appel-skivor, vindruvor, blabars-och vanilj getost, till detta hade vi aven en sallad med spenat, morotter, broccoli, tomat, gurka och gron paprika med senapsvinaigrette :) i bakgrunden spelades musik fran alla varldens horn. SEN borjade annas har brinna och jag fick go to the rescue genom att kasta mitt citron mineral vatten rakt i hennes ansikte. fyyfan assa. haha.. MVG, skulle inte byta den mot nagon turkey i varlden!

imorgon ar det serios dag som borjar med ungefar en timmes promenad, darefter blir det plugg hela dagen och kanske kvallen ocksa, ar dock bjudna pa x-antal fester - kanske ar vart att offra en kvall till i nojets namn? bilder kommer imorgon eller pa sondag!

puss&kram


make me
want it
23 november - tänk FF

01.46

foreign film. två ord jag väldigt sällan yttrar. idag gjorde ja det - två gånger.
sin nombre, en mexikansk film om MS13, ett internationellt gäng med rötter i ecuador, myycket sevärd.
caramel, en libanesisk film om fyra kvinnors liv och deras män, eller brist på, sevärd om man tycker om kultur och inte har något emot att tänka medan man tittar. jag älskade den.

provar på tidsinställda inlägg. tog ett tag innan jag insåg vad den där förbannade kalendern gjorde under rubrik-rutan, men nu vet jag och tänkte därför prova.


ni vet.. ibland så har jag tankar. tankar som kommer upp, som upprepas, som ristats in i mitt hjärta och min hjärna som hieroglyferna i egyptens pyramider och grottor. de är inte personliga, inte allmäna, de bara är. odefinierade, irrationella och förvrängda såsom medias kontroll över våra liv. tankar som sätter igång andra tankar, som sätter igång andra tankar, och andra, och andra... tankar som aldrig tar slut. tankar som uppmuntrar, som deprimerar, och som motiverar. tankar som är abstrakta och oförklariga, liksom molnen är "fluffiga". tankar som vi alla har. tankar som överstiger alla gränser vi någonsin sätter. tankar som är... tankar om livet.


hjärtan som slår,
vi står där vi stod23 november - ensam hemma 1

20.20

vem tänker på mig? jag! 
för en gångs skull har jag bestämt mig för att lägga allt plugg åt sidan, efter åtta timmars intensivt skrivande av något som jag inte är nöjd med. panikskriv och ingen tid att kolla igenom. bajs.

pratade med pappa lite igår natt, medan jag höll på att skriva min uppsats.
"akta så ni inte får ont i huvudet, man får det av dåliga viner."
hahaha, studentliv är så glamoröst ibland. thank god for trader joe's och deras goda viner då :)

har sovit 5 timmar på tre nätter - rekord för mig till och med.
ungsbakade lite kyckling med salsa, peppar och oregano och ska nu titta på sin nombre. uppdaterar inatt om vad jag tyckte om den.

vet ni vad det bästa är med just nu - JAG HAR LOV! turkey day is a good day.
puss&krambrought to you by the fashionable dorm life - designers:
Intersport and IKEA

"after all,
wouldn’t life be great if we could have respect for all?"
signed - J.O.22 november - beauty with no booty

23.49

bloggen är nu uppe och ni kan läsa den här!
detta var sista inlägget, funderar dock på att behålla den, göra den lite mindre akademisk men ändå behålla det kritiska och argumenterande formatet den har idag - vad tycker ni?

skippade två föreläsningar för att göra klart min uppsats och hela dagen var allt annat än en glad dag på grund av det kan jag säga. anna tog därför med mig till cafetasia för god thaimat och för att muntra upp mig.

en uppsats återstår - due imorgon 17.00. därför ska jag nu fortsätta med den. den här är åtminstonde intressant och även denna ska jag analysera en reklam för. den här gången kör jag på kontroversiella calvin klein jeans.
jag gillar kontroversiella grejer, fact.
hoppas ni alla mår bra, om ni hör någon skrika av lycka imorgon efter klockan fem är det bara jag som från andra sidan av atlanten gapar av lättnad!

puss&kram

cafetasiabroadway baby, ursakta for samsta kameran pa mobilen..

don't you know i
sit around22 november - quality

10.26

fifan, det har vart klass på mitt skrivande. fyra timmar har resulterat i sex skrivna sidor. nu är det dags för the final touch och därefter inlämning. tyvärr skippar jag nog advertising and society klassen idag. inte mycket mer val om jag vill ha nå bra betyg i human communication and cultuer.
adumbrating our success is like breathing everyday,
inevitable.
21 november - slava(r)

00.22

srecna slava milosavljevici! medan ni firar slava, slavar jag.
efter många om och men har jag bestämt mig för att mitt blogginlägg för mediaklassen får vara bra och har lyckats skriva introt till uppsats nummer två. de firar slava och jag slavar - choices of lifestyle.

nepp, det är dags att fortsätta läsa och skriva här. wish me luck!
klockan 12.30 är den här uppsatsen due, och jag har lektion från 11.00.
puss&kram
imma do it
imma do it20 november - nuts about the nuts

02.15

min dag kan beskrivas med en bild, för den säger mer än tusen ord eller hur?


6e våningen på elmer bobst library, från klockan två till klockan åtta, med en matpaus. dagen började dock med att träffa annas kompis från miami och hans kompis från turkiet som bor här. henne ska jag definitivt träffa igen, hon påminner mig om melis - inte på sättet hon är, utan bara för att de har eexakt samma brytning :D

har typ skrivit klart min blogg. men är inte riktigt nöjd än, ska därför låta den vara tills imorgon för att make the final touch. fina veckan är på besök också. sorbet och nötter? vad fan ska mina hormoner hitta på för sug härnäst? lakrits och senap kanske?.. (EW!) kollade på en till film också - forever strong - featuring hunken sean faris. ingen bra film att kolla på när man hormonerna är ur kontroll. finns tre tillfällen jag gråter - avsked, när jag är sjukt förbannad och när killar gråter - whatup?

nu ska jag mysa med mannen för natten - erving goffman.
words of wisdom - ta hand om era nära och kära.
puss&kramworry..
why do i let myself worry?19 november - vlog blog elog(e)

02.59

HAHAHAHAHA, assååå... jag bjuder verkligen på mig själv här. rör på mig hela tiden och berättar om mina frustrationer över att prata med mig själv. enjoy ;) uppoffring för alla er som vill att jag ska vlogga oftare. och btw - jag är inte anorektiker - men vem äter FYRA äpplen bara för att det är så gott? tydligen gör jag det!
don't hold nothing
back19 november - hett med fett

14.34

just nu jobbar jag for fulla bullar pa min andra blogg, amnet ar kroppar och naturlighet (vad det ordet nu an betyder...) jag postar sa fort jag ar klar sa ni far lasa.

ironisk nog hittade jag en flaska "skinny water: crave control" pa duane reade, kopte den bara for att smaka. den smakade gott sa klart, men nagon crave control vart det inte nej - da jag slaktade en pase med trailmix direkt efter :) haha.

nu ar det dags att fortsatta lasa!
puss&kram
18 november - darkO

02.53

såg precis klar donnie darko och är helt förbluffad, eller vad man nu säger. oförutsägbar, tyckte jag och psykiskt läskig. se den om ni gillar thought-bending filmer. definivit inte något för mazo och ashor, som säkert hade haft huvudet under täcket halva filmen, but i love you anyways (och saknar er grymt..)

om ni vill veta mer om hur det kändes att vara "Lil Jov" på halloween, kan ni läsa om det här.
nu ska jag försöka skriva lite mer på mitt nästa blogg-inlägg som förväntas vara klart under morgondagen - "beauty with no booty".
puss&kram

det var den här reklam-kampanjen för tom fords herrlinje i S/S 2008 som jag gjorde ett projekt om. det var ett samarbete mellan tom ford och kontroversiella modefotografen terry richardson, vars meriter hittas hos vogue, GQ, Karl Lagerfeldt och hos kändisar som Jay-Z och Kanye West.

"... this ad is full of dual representation and I believe that one’s sexuality and stance on gender is mirrored in the analysis of this advertisement" -
J.O.

don't you ever get too
comfortable

18 november - zzzzleep

18.30

FÖRLÅT för dålig uppdatering.
kan ju dock säga att det inte var förgäves. provade på något som jag nästan aldrig gjort förut - att sova!
igår somnade jag klockan 21.30, tänkte att jag skulle ta en nap för att orka med all läsning. slutade dock med att jag sov till 08.00. och komplimanger fick jag idag för tydligen var jag "beautiful", jag röstar på att sminket för en gångs skull gjorde sitt jobb :)

började dagen med att världens bästa pappa ringde :) älskar när han och mam ringer sådär random, bara för att prata. thank god for parents, right?

har blivit erbjuden att gå ut med anchi och italienare. 3 papers due i början av nästa vecka säger dock emot. det närmsta jag kommer avslappning blir nog en film ikväll med bästa roomie... eeh, det är värt det! nästa vecka har jag nämligen bara lektion på måndag och därefter nästan en veckas ledighet! :D

nu ska jag börja på paper number one.
snart kan ni se den på min blogg. vet inte vad jag ska skriva den om dock..
puss&kramnever been so high,
kiss the ground goodbye16 november - pärfäkt

23.30

11 timmar kvar och jag har bara två sidor. mina ögon stängs och jag är på -300 i energinivå.
jag har två koftor på mig i dormet och det är fortfarande kallt, jag undrar när de hade tänkt sätta igång värmen.
om en timme ska jag ta en tupplur, för här på andra sidan atlanten finner ni inte bara the city that never sleeps, utan även the student that does the same.

tillbaka till reklam-trasslet.
puss&kram

spoiler alert,
this was me then!

just skin
i love your skin15 november - typiskt.

03.16


inga kommentarer förutom - jag är sjuk.14 november - inte nu!

00.30

kur. kurera. kurering.
aaaah, jag kan inte bli sjuk nu. har redan tryckt i mig två apelsiner, tre flaskor vatten och jobbar på min andra kopp te. verkar dock inte som att mina hemkurer är lika bra som jess.. jessili vart är du?just nu på mitt skrivbord. och en bok såklart - hidden persuaders.
hörs imorgon,
puss&kram13 november - från python till barnnamn

03.26

ibland går ju inte pluggkvällarna som man vill riktigt. jag och kelly bestämde oss för att åka till anna för att avnjuta en god tofu-quinoa-grekisk-sallad middag och därefter plugga.

plugget gick från python till vad vi ska döpa våra barn till. intressant att vi faktiskt är heelt säkra på att vi kommer få barn i framtiden. jag antar att det är vad alla kvinnor ska vilja? nu väntar vi i alla fall på tunnelbanan som aldrig kommer..


för tunnelbanan är den mest positiva platsen
i världen!

nije od
karmina13 november - KAFANA je moja sudbina

14.46

haha, godmorgon för en halvtimme sen. märks när det är jag tar igen all missad sömn från veckodagarna va?
igår mötte jag upp alen och alla hans vänner från EF på B bar and grill. vi drog ganska snabbt vidare till east village och kafana, en serbiska restaurant med serbisk hemlagad mat OCH live musik. asså jag kände mig som hemma, när alla lagar mat och lyssnar på jugge musik och dansar omkring och garvar. bästa känslan. åt cevapi också som smakade exakt som i juga. helt sjukt, kupus salata var dock med rödkål och inte vit, men lika gott ändå :)

jag och alen splittrade oss från gruppen och drog till son cubano för att möta upp anna och hennes latino brullor. för mycket salsa och grejer för mig efter att ha känt en bit av hemma, så det slutade med att jag tog en 45 minuters promenad tillbaka till laf :) det var skönt! här för ni bilder, jag måste nämligen plugga nu!
puss&kram
och idag är jag trött,
puss till mina bästa jag saknade er mycket mycket igår
(speciellt lidija, för de spelade alla våra låtar!)

we going all the way
this time12 november - hemma

15.24

ikväll var det besök på kafana (serbisk restaurang) och son cubano (kubansk klubb) som gällde. jag skriver om det imorgon. tänkte bara uppdatera för att LIDIJA skulle se min outfit ;) haha.

nu ska jag skriva lite mer analys och sen sova,
puss&kram


to nije razlog
da sudim sebi11 november - official NAP

01.30

för sju timmar sen bestämde jag mig för att jag behövde sömn då jag försökte läsa genom att faktiskt HÅLLA mina ögon öppna. vaknade för en timme sen. det var skönt :)

kelly och jag tog en promenad till duane read för hon ville ha läsk och nu är jag tillbaka och hur lättad som helst att det är helg. hade min presentation idag och det är något med mig och att vara nervös när jag pratar inför en klass. idag tror jag dock att det var bara för jag inte hade övat på min del, utan istället jobbat med att skapa en grym powerpoint. folk skrattade i alla fall och jag kan SÅÅÅ inte "pull off" the lesbian butch stereotype.

nehepp. nu ska jag läsa och sova. imorgon blir det nog middag på "kafana" med alen och hans kompis, kanske anna också. behöver ju någon sorts paus från plugget och vad kan vara bättre än serbisk mat? :)
som bästa jess hade sagt "i deserve this". hahaha :D

puss&kram


volim kada osetim da boli
znak je da sam živa10 november - queer what?

03.34

queer theory!
har gjort tyngast powerpointen, jag är egentligen dötrött för jag sovit 12 timmar på 4 dagar men det är en struntsak med tanke på att jag fått ett A och ett A-, wootwoot. stressens morsa gör sitt jobb.
kan dock trösta er med att jag har 9 uppsatser kvar att skriva på ungefär fem veckor - hejdå liv ;)

back to work!
puss&kram
feeeeett med zäkz

imorgon blir det
living in the beedroooom9 november - vandrande bokstäver

18.00

varför ler jag ett töntigt leende när jag ser ett A?
varför suckar jag när jag får B?
varför blir jag förbannad på mig själv när jag ser C?
varför har jag ingen aning om hur jag skulle känna om jag såg ett D?
och varför vill jag bara försvinna när jag ser ett F?

studenter lever i ett alfabet, eller på en nummerskala, som bestämmer och beskriver vår kompetens och hur boksmarta vi är. vi är därefter kategoriserade och väljs ut, likt handplockade frukter, av företag som vill att vi ska leva upp till vår kategoris stereotyp, eller kanske vid enstaka tilfällen vara något av fritänkare.

absurt att vi egentligen bryr oss om en så fjantig sak - en bokstav? 
i usa har de tjugosex - fem av dem märker vår student-intelligens. limited much?

we are all slaves to the hegemony people.
back to work!
puss&kram


NYU NYU NYU

i don't have anything
left to say8 november - panic campus

22.10

folk tittar på varandra med sorgfulla blickar, smärtande men empatifulla, för vi är alla i samma sits, vi på NYU. haha :) asså det är sjukt hur tydligt det är på campus att alla har panik och mycket att göra i skolan. starbucks kön är ett bra exempel - den slingrar sig runt hela cafét.

hade en presentation idag. den gick sådär. gillar inte när professorer avbryter medan man presenterar, speciellt inte med powerpoint för det är då allt blir otroligt disorganiserat och osammanhängande.. men aja. gjorde så gott jag kunde. två timmars sömn och bara kaffe i magen gjorde inte saken bättre kan jag säga.

vänta er inga långa uppdateringar de kommande två veckorna innan thanksgiving, döm själva varför:

  • nov. 10 - final thesis and project outline (media and identity)
  • nov. 11 - group presentation on queer theory (intro to media crit)
  • nov. 17 - analyzing, comparing&contrasting "the hidden persuaders" & "propaganda", 12pg paper (advertising and society)
  • nov. 22 - analysis of "the presentation of self in everyday life" applied to an everyday interaction (intro to human comm and culture)
                  blog entry number 3 due (media and identity)
  • nov. 23 - intro to media criticism paper due

ganska lugna veckor som väntar eller hur? må jesus vara med mig - allt jag har att säga.
back to work!
puss&kram


come on and save me
i'm losing my touch..7 november - full bulle

17.22

ohyes, igår small det. hahaha :) vodka och sangria gjorde sitt jobb och gav oss en sjukt rolig och intressant natt. kan dock inte komma över hur vit jag är just nu när jag tittar på bilderna, lite skrämmande faktiskt..

käkade middag med tjejerna i en av skolans kafeterior, därefter var det hem till anna, fix, shots och efter många om(byten) och men åkte vi (jag, anna, jackie) till veranda där lauren och sara redan var glada i bollen, för att uttrycka det lite "fint", bahaha. dansade som fan, jag hade seriösa samtal om lil wayne med säkerthetsvakterna. vi träffade även två killar som vi tidigare träffat. drog till cozy café där jag bondade med folket där, fick en gratis "tito special" hookah och habibi ya nour el ein spelad :D haha, östeuropéer som vi är dansade jag och anna till allt från bulgarisk, till libanesisk, till marockansk musik. avslutade kvällen med chips och hummus.

kan inte fatta att vi hade en dance-off på dansgolvet och var helt seriösa också.... hahahaha!

hinner inte skriva mer nu, har löjligt mycket att göra den här veckan.
bilderna får helt enkelt tala för sig själva ;)
puss&kram
deuces
biaatch6 november - andra livet

05.12

fifan vad jag har varit ambitiös idag. grattis till mig. imorgon är det bibliotekstid med anna som gäller. nu måste jag sova. säg hej mitt andra jag (call me schizo-jovana). vad college gör med oss asså, skrämmer livet ur mig varje gång jag ser "henne", "varelsen", eller vad man nu ska kalla det här nedan...
godnatt,
puss&kramthe tide is high
but i'm holding on


5 november - bullehnight

14.03

igår var det dags att träffa en annan bro from da hood i LA :)
brandon är i stan på businessresa så han tog ut mig på middag och chillax, han och mr. chaffis hämtade mig utanför dormet.

vi började på buddakan där big och carrie har sin rehearsal dinner, gryyyymt fint! restaurangen har dimmed lights, vi satt i loungen för vi inte hade nå bokat bord, men annars blir man placerad vid ett långbord på nedervåningen, där allt folk sitter ganska tätt och det är attityd-fritt - wootwoot. inte nog med att stämningen är underbar, maten var likaså. vi åt lobster fried rice, lobster egg rolls, tuna tartare spring rolls och beef lettuce cups. till det tog vi varsin drink med ananas juice och två skivor lime :) pratade massor om framtiden, om roliga brudar som satt sig ner och kissat mitt på gatan för de varit så fulla (tyvärr så existerar det där..)

hoppade in i bilen och fortsatte därefter till mysigaste hookahbaren jag varit på, passande nog hette ställen cozy cafe hookah bar där de beroende på vilken smak du vill ha, lägger den frukten under själva kolet. det här var också ett ställe där folk satt nära varandra och eftersom folk antog att jag och brandon var ett par, vart vi självklart omringade av alla turturduvor, medan vi drev sönder med alla balkanska musikvideor och dans-skillzen som visades i dem. haha!

jag trodde vi skulle dra hemåt efter detta, men neeej. brandon hade ett ställe jag var tvungen att äta på (ja, mat igen).. mamoun's falafel som sägs ha den bästa falafeln i hela new york med hästlängder. jag håller med! även om jag inte var hungrig åt jag upp hela, efter att brandon försökt förgifta mig med en SPICY krydda. så akta er för den. hahaha. eftersom mamoun's är ett kvarter ifrån campus, visade jag brandon hur det såg ut och förklarade lite så. efter en promenad genom soho i upprivna strympbyxor och en tunn läderjacka var vi vid mitt dorm. brandon tog en taxi hem och jag gick in till rummet och tog på mig alla mina tjocktröjor och hoppade in under en filt.

aaaah, tack igen brandon! den där kvällen var så välbehövd, behövde bara ha en helkväll där jag kunde slappna av. för nu väntar två mördarveckor. över till plugget! hade tyvärr ingen kamera med mig - big mistake. men jag kan visa er en gammal bild på mig och brandon. har dessutom länkat till alla ställen så ni kan få en tanke om hur underbart jag hade det igår :)
puss&kram

lagom nyktra ögon på min 20års-dag
(februari 2010)


eeh bulleehka bullehka
bullehka


4 november - neeeerdz

12.15

just nu: ensamma i klassrummet, en kvart for tidiga, annars ar vi alltid sena. tror vara professorer kommer vara stolta :)


for att inte lata for duktig, glomde jag mitt id som kravs for att komma in i varje byggnad..
sounds more like me right?
puss&kram


3 november - boyz n the hood

21.54

devon är här över veckan, brandon likaså och alen var här idag och kommer tillbaka nästa vecka för att stanna i fem dagar innan han åker hem till söta jönkan.
förutom ovanstående är titeln också döpt efter det faktum att jag sitter och väntar på att boyz n the hood ska ladda klart..

tvättade mina svarta miss60 brallor och nu är de för stora? mam, vad gjorde jag för fel? brukar inte byxor krympa. har inte använt dem på typ en månad om det nu spelar någon roll?

onsdag är snart slut, vilket i princip betyder att helgen är här då jag bara har två lektioner imorgon. en tripp till donken med alen vart dagens första mål och fick avsluta min dag in public. satt och pratade i två timmar och det var miisig :) tider då man var barn asså!

imorgon ska jag träffa brandon för middag och drinkar. därefter som sagt plugg. kanske ett avbrott för en utgång på lördag och hike på söndag morgon. only time can tell. helgens händelser är relativa till min produktivitet innan lördag. nu orkar jag inte skriva mer. vänta er en politisk blogg imorgon morgon, med tanke på att stat-valen har avslutats här i usa och har som vanligt lyckas slå rekord i kontroversiella val metoder och fusk.

tack gud för jag har vänner från alla världens hörn
och tack för jag kan älska dem för vilka de är
och inte för vad de är.
puss&krami got hoez,
in different area codes3 november - läder pig(g)

10.34

lädervästen är på och föreläsning väntar.
jag har sovit åtta timmar inatt - wootwoot :)
puss&kram


lil wayne - cascades2 november - chuck fucking bass

17.55

jag (och enligt facebook, mååånga andra singeltjejer där ute) dog för chuck och hans manlighet i gårdagens avslutande scen av gossip girl. fyfan. snacka om att han kommer ge killar konkurrens, eller kanske får de avnjuta konsekverna som kommer efter att tjejer trånat efter chuck i fyrtio minuter.


till andra roligare saker - vi kanske har bedbugs i vårt rum. huurray! det sjuka är att jag inte är lack för det, utan för att jag för en gångs skull bestämt mig för att gå och lägga mig tidigt (00.30). istället tvättade jag lakan till 05.15... whatever. de kommande två veckorna har jag sex inlämningar/tentor. en avklarades igår och den är öppen för allmänheten, så om ni vill läsa min fina "akademiska" engelska gör ni det här!

nu ska jag gör läxor, två responses, därefter är det one tree hill och sängen som gäller för mig.´
fun fact: brandlarmet gick tre gånger i vårt bibliotek idag, så fort alla fick veta att kusten var klar vart det typ boxningsmästerskap i vem som skulle komma in först.. aaah, NYU :P
puss&kram


Και θα ζήσω για μένα
κι όχι για σένα
θα πεθαίνω για μένα
και όχι για σένα1 november - speedy gonzales

18.23

= mitt nya smeknamn för tiden, hur fan hann det bli november??
sov i en och en halv timme inatt och valde att skippa föreläsningen för jag inte mådde så bra sen på eftermiddagen. inte nöjd med uppsatsen, men här är den, enjoy!

nu ska jag gå och få lite la la land emotions back - ska träffa devon aka domohomo. sköt om er!
puss&kram
i don't want your
gonorrhea31 oktober - allow me to present: halloween 2010

22.09

jag orkar inte skriva något förutom att den här helgen verkligen var vad jag behövde! kom hem klockan 8 imorse och fick sen ångest när jag vaknade klockan 15.00, åkte hemåt från anna vid 17.00 och var tvungen att ta taxi för att jävla sexan inte funkar. men SOO WORTH IT! enjoy.

dag 1


dag 2:
no love lost,
no love foundRSS 2.0