17 juli - moj beograde

18.03

paprikasen ligger i min mage som solen över beograd :P hahaha.
vi kom hit för två dagar då klockan över posten visade 8.20 och 36 grader celsius - åtta på morgonen!!
jag klagar verkligen inte. bara tråkigt att jag är för vit för att vistas i solen utan att bli rosa.

hittills har vi hunnit umgås med vår farbror och hans familj, varit på ada och badat, ätit på adrianas familjs restaurang och gått ut med henne, luka och deras kompisar på splav :) för alla er som inte vet vad en splav är så är det det bästa stället att festa på. i princip så är det plattformer som flyter på donau med gogo-dansörskor, coola effekter, blandad musik och snygga människor :) grejer!

ikväll ska vi än en gång till adrianas restaurang, sen ut på cocktails på 25maj och sen freestyler igen :D wootwoot, igår kom vi hem klockan fem. undrar när vi kommer hem inatt? imorgon väntar ada med anja och därefter svennebanan fika innan bulle senior, jag och sandra drar mot grekland där igski väntar på oss på flygplatsen!!!

we're in belgrade
BITCH


13 juli - respektlöst idiotförklarad

12.52

aa, det blir ju lite långtråkigt här ibland. men det klagar jag inte heller på, behöver ju vila :)

igår var vi på en kafana (typ bar, fast mycket bättre) och dansa och drack vin hela kvällen. det var fett mys och vi hade riktigt roligt. sen är ju alla bartenders i surdulica så "smarta", så han lurade oss på notan. idag ska jag gå och lämna resten av pengarna som jag då inte hade och som egentligen inte hade behövts - jag ska dessutom ta ett snack med chefen.

kalla mig snål, kalla mig vad ni vill, för det är inte pengarna det handlar om. det handlar om hänsyn och respekt. istället för att vara trevliga och förtjäna respekt av människor som faktiskt sett har mer pengar än dem för de bor i ett land med högre levnadsstandard, tänker de att det är lika bra att lura dem på 200 dinarer varje gång (ung. 2 euro) för att det inte är någon summa för "emigranter". och varför funkar det gång på gång? jo, för folk tycker synd om alla dessa killar och vill hjälpa dem så gott det går. frågar du dem efter ett kvitto så får du bara "min kassa är stängd". jasså? och om inspektörer kommer? då spelar det ingen roll, för folk känner folk som känner folk. välkomna till den dolda sanningen i små städer i södra serbien.

jag lovar er också att jag kommer vara en av de första som säger någonting om det. men så får det vara. det kommer snackas och massor. men vet ni vad? jag är hellre kallad snål och nyfiken än idiot och lättlurad.

annars är semestern fortfarande perfekt :) om två dagar bär det av till snygg-grabbs-beograd :)
puss&kram


dve sangrije na ranu
pa s drustvom u kafanu11 juli - perfekt

22.17

finale finale, vad är det med det här vm och att spelarna inte tar hand om sina chanser? inte bra.

orkar inte blogga egentligen, tänkte bara säga att den här semestern är perfekt hittills. har inte ett klagomål. bara den perfekta blandningen av chill, fest, umgänge och god mat :)
dags för fix och förlängning!

saknar er sverige,
puss&kram

nema te nema,
a ja vec sutra bicu u sto problemaaaa


6 juli - hejdå sverige!

21.27

"oj, vad du har gått upp i vikt!"
"varför har du på dig sånna kläder?"
"du är lyckligt lottad, allting serveras på ett silverfat till dig"

översätt allt det där till serbiska så får ni kontentan av vad jag kommer få höra de nästkommande dagarna, men vet ni vad? gaaaaaaaaaaaaaaaalet vad jag längtar! självklart inte till allt nedlåtande. men till de människorna som verkligen bryr sig om mig och jag om dem. ett år sen sist och nu är det dags för oändliga kaffe-drickande och nöt-ätande nätter :D wiihiii.. serbien here we cooome!!
åker mot landvetter vid fyra på morgonen och med tanke på att vi är största tjatarna i världen, tror jag inte det blir så mycket sömn ikväll :)

ska försöka blogga lite från serbien och kanske till och med lägga in lite bilder så ni får följa med på the wonderful life of.. hahaha :D nehe ni, nu är det snart andra halvlek i matchen holland-uruguay och jag ska vara social!

ses i augusti igen!
puss&kram


kan inte fatta att det här är två år sen?!!?

skok
adrenaliiinaa


3 juli - uttittad?

18.10

igår vart en lyckad kväll! firade linneas 21års dag. började hemma hos henne med drinkar och bra musik och fortsatte därefter till ett ganska tomt centrum som dock bjöd på bra musik av dj alil :)

kvällen till ära hade en vanligtvis väldigt ofixad jovana fixat sig och de blå klackarna gjorde sitt. däremot vet jag inte vad det är med den här staden. stirrande blickar och viskningar hördes hit och dit. många kanske tar det som en komplimang när andra rätt ut stirrar på en, men jag känner mig bara äcklig. typ äcklig och billig, som ett objekt sådär som alla analyserar och poängsätter. boom, "hon får en etta för att hennes lilltånagel inte är perfekt" så är det i jönköping mina damer och herrar och jag tycker det är förjävligt. hur kan det vara så svårt att förstå att alla inte lever i den här bubblan och inte vill göra det heller? jag älskar jönköping och tycker det är en av sveriges finaste städer, speciellt på sommaren, varför kan inte alla bara njuta av det istället för att prata om vem som ligger med vem, vem som slagit vem, vem som är osams med vem, vem som sa hej och vem hejdå?
nej.. jag vart riktigt ställd igår på kvällen och kände mig som största muppen i jönkan, inget förväntat bra slut på kvällen som ni kanske märker.

jag säger inte att jag är en ängel som inte pratar om sånt, men om ni nu vill göra det - gör det med människor ni litar på, på så sätt slipper man rykten och bajs. ärligt talat, vad jag vill säga är lev livet och stå för det ni gör, allt är så mycket lättare och roligare då :)

idag har jag bara stekt, bokstavligen talat, och blivit rosa. därefter en snabbis till a6 där jag köpte en bikini. nu ska paps grilla och sen blir det fika och chillnatt hos orna. bästa med att vara tillbaka, kvällarna med mina hjertor!
här kommer lite bilder från igår

 

 

 

novi grad

novi broj

 

 


2 juli - july july, how fast will you pass by?

08.58

en minimal (och då menar jag miiinimal) löprunda och en kod frukost senare är det dags för jobb och därefter firandet av bästa linnea som fyller 21! med andra ord, gotta go! :)förutom det faktum att jag ser fett drogad ut,
så presenterar jag årets mama-dotter bild :)

no love lost,
no love foundRSS 2.0