6 juli

16.27
trasiga byxor


hallå människor :) jag har upptäckt fenomenet att jag kan ha åäö på min amerikanska dator också :P hahaha. garva inte åt mig ni som är datanördar. 

helgen har varit galen som en vanlig helg i stockholm, så fort jag inte är inne på fejzbuk 24/7 så vet ni att jag har kul :) haha. vi umgicks, fika, käka, festade, körde ring on fire - där jag än en gång lyckades bli offret och jam fick dricka upp nasty igen, som den här gången bestod av chips, tuggummi, vodka, schweppes och juice. yummie ha?
ahjuste, lyckades blotta min rumpa också på beyond retro i stockholm. provade en kjol jag dog för, kollade ju dock tyvärr inte slitsen som visade sig vara fööör high för min bootey. en liten pojke fick sig ialla fall ett skratt när jag sprang ut och sa: "den här måste jag ha, den är gaalet katt", rumpkatt, hej.
träffade också mina muchachas från la la land. det var miisig som vanligt och vi bestämde snabbt en lunchdate på fredag i stockholm! 

körde hem i sämst vädret igår och nu sitter jag här, har precis målat naglarna i pink. hektisk dag idag. har varit på posten, hos polisen, lyckats bli instängd på apoteket och sist men inte minst käkat lunch med junior (sandy). 
nu måste jag iväg, ska fika med johanna och hon kommer strypa mig om jag är sen. 
ikväll blir det säga hejdå till ms. lima, eftersom hon åker till chicago imorn :( får ju träffa spajz göls en kväll iallafall, ingen som klagar på det!

puss&kramyou've got me, got me
workin day and night
RSS 2.0